Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 15 noiembrie

AUPPEMBA5J-920×613

Cum puteți colora o zi ploioasă? Corect, să pleci la evenimentele sugerate de echipa #diez. Mergeți cu cineva, veselia se va perpetua într-o atmosferă care vă va încălzi în această perioadă rece și posomorâtă.

#Pub Quiz: Out of law

quiz lqw

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Două Inimi Gemene | Ediția XVI

doua inimi gemenee

Cea de a XVI-a Ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Două Inimi Gemene”. Festival dedicat artiștilor Ion și Doina Aldea Teodorovici. Vezi mai multe detalii AICI.

#Irish Folk Live!

46049009_2089086887803019_1994731843332603904_o

Dublin Band se remarcă atât prin sound-ul puternic, prin melodiile cu tentă medievală şi celtică, cât şi prin baladele nordice, combinate cu un show energizant.
Fiţi siguri, că vă veţi molipsi de energie şi veţi dansa pe muzica lor. Mai mukte detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Croația VS Spania

46243075_2115250768495667_8259737373139533824_n

Liga națiunilor revine cu penultima etapă. Naționala Moldovei va întâlni în deplasare echipe San Marino, iar în ultima etapă tricolorii vor juca împotriva echipei Luxemburgului. Dacă vrei să vizionezi meciurile de mâine live, vezi AICI unde și la ce oră vor fi transmise acestea.

#LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII

3.Luis-si-mini-extraterestrii

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat. Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

patria extraterestrii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente