(video) Stagiunea de vară. „Chiar dacă ai avut odată un rol, nu te ajută la următorul”. Ce este teatrul în viziunea tânărului actor Constantin Garbuz

constanbtin garbuz

Publicul îl cunoaște pe Constantin din spectacolele „Streaptease masculin sau Goi pușcă”, „Steaua fără nume”, „Sălbaticul”, iar cei mai mici iubitori ai teatrului l-au întâlnit cu siguranță în înscenările preferatelor povești la teatrul „Luceafărul”. Pentru cititorii #diez, Constantin a povestit viziunea lui despre teatru, văzută de după culise.

Constantin Garbuz a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, iar în prezent este actor la teatrul „Luceafărul”, din Chișinău. Joacă roluri de succes în spectacole ca „Sălbaticul”, „Steaua fără nume”, „Un caz neordinar într-un spital familial” etc. Îi plac mult repetițiile, unde, după cum spune el, începi totul de la zero de fiecare dată.

Spectacolele sale îl încântă atât pe actor, cât și publicul din sală. Ce însă crede el despre teatru și despre jocul actoricesc, ne-a povestit în video de mai jos.

Proiectul „Stagiunea de Vară” are scopul de a descoperi și de a promova atât arta teatrului autohton, cât și pe acei care o produc. Printr-o serie de interviuri, încurajăm tinerii să aprecieze una dintre ramurile care definește cultura și să se aprofundeze în domeniul creării acesteia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente