După 20 de ani de carieră, Adriana Lima „și-a pus în cui” aripile de înger. Cel mai longeviv model de la Victoria’s Secret și-a anunțat retragerea de la defilările pentru celebra casă de modă pe contul său oficial de Instagram. În timpul show-ului care a avut loc seara trecută în New York, ea a izbucnit în lacrimi.

Top-modelul brazilian a lucrat 20 de ani pentru Victoria’s Secret și a participat la 18 ediții ale celebrei parade anuale a casei de modă. Adriana Lima și-a anunțat plecarea pe Instagram, unde a urcat o înregistrare în care apare o selecție a celor mai bune momente ale sale pe podiumul casei de modă.

„Dragă Victoria,

Îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtășit din secretele tale și, cel mai important, nu mi-ai dat doar aripi, ci m-ai învățat să zbor. Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume. Cu dragoste, Adriana ”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, unde a postat filmarea de mai jos.

În vârstă de 37 de ani, frumoasa vedetă a mai spus că, pe viitor, se va implica în diverse proiecte pentru promovarea femeilor.

Devenită celebră ca model al casei Victoria’s Secret, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar şi pentru Super Bowl. În perioada 2009 -2014, Lima a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.