(video) Cu lacrimi în ochi și-a luat rămas bun de la fani. Adriana Lima a plecat de la Victoria’s Secret după 20 de ani de colaborare

5be561d148eb1231e02a1752-1136-852

După 20 de ani de carieră, Adriana Lima „și-a pus în cui” aripile de înger. Cel mai longeviv model de la Victoria’s Secret și-a anunțat retragerea de la defilările pentru celebra casă de modă pe contul său oficial de Instagram. În timpul show-ului care a avut loc seara trecută în New York, ea a izbucnit în lacrimi.

Top-modelul brazilian a lucrat 20 de ani pentru Victoria’s Secret și a participat la 18 ediții ale celebrei parade anuale a casei de modă. Adriana Lima și-a anunțat plecarea pe Instagram, unde a urcat o înregistrare în care apare o selecție a celor mai bune momente ale sale pe podiumul casei de modă.

„Dragă Victoria,

Îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtășit din secretele tale și, cel mai important, nu mi-ai dat doar aripi, ci m-ai învățat să zbor. Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume. Cu dragoste, Adriana ”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, unde a postat filmarea de mai jos.

În vârstă de 37 de ani, frumoasa vedetă a mai spus că, pe viitor, se va implica în diverse proiecte pentru promovarea femeilor.

https://www.instagram.com/p/Bp73DwRhTtU/?utm_source=ig_embed

Devenită celebră ca model al casei Victoria’s Secret, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar şi pentru Super Bowl. În perioada 2009 -2014, Lima a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente