(video) UEFA Champions League. Hoffenheim a reușit să egaleze cu un jucător mai puțin pe teren, iar Jesus și-a trecut în cont un hat-trick

DrbhkLQWwAEZPfo

UEFA Champions League revine cu cea de a patra etapă a grupelor. Meciul serii a fost jucat în Italia, unde Juventus a întâlnit pe teren propriu echipa Manchester United. Vezi rezumatele meciurilor mai jos.

#FC Bayern München – AEK Athens


Campioana Germaniei a obținut o victorie simplă pe teren propriu. Lewandowski și-a trecut în cont o dublă.

#Benfica – Ajax


Meciul s-a încheiat cu scorul final de 1-1. Jonas a marcat în minutul 29 pentru Benfica, iar Tadic a egalat în minutul61.

#Lyon – Hoffenheim

Hoffenheim a reușit să egaleze în doar 10 jucători. Fekir și Alvaro au marcat pentru echipa gazdă. Kramaric și Kaderabek au reușit egalarea pentru echipa din Germania.

#Manchester City – Shakhtar Donetsk


Manchester City a făcut spectacol pe teren propriu. Echipa lui Guardiola a obținut victorie categorică cu scorul final de 6-0. Sterling, Mahrez, Silva au marcat câte un gol, iar Jesus și-a trecut în cont un hat-trick.

#Viktoria Plzen – Real Madrid


Real Madrid în deplasarea a umilit echipa Viktoria Plzen. Benzema a marcat de două ori, iar Bale, Casemiro și kroos au înscris câte odată.

#Juventus – Manchester United


Manchester United a obținut victoria în ultimile minute. Mata în minutul 86 și autogolul lui Alex Sandro au adus victoria echipei din Anglia. Ronaldo a marcat singurul gol al echipei Juventus în minutul 65.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente