Procuratura Anticorupție: Iurie Leancă nu este urmărit penal

leanca-920×581

Procuratura Anticorupție menționează că mai multe informații despre faptul că fostul prim-minstru ar fi urmărit penal sunt eronate. Despre asta a atenționat instituția într-o postare pe facebook.

„În urma multiplelor solicitări parvenite din partea reprezentanților mass media, Procuratura Anticorupție vine cu următoarea concretizare. Domnul Iurie Leancă nu este urmărit penal, iar speculațiile făcute in spațiul public nu corespund adevărului. Plângerea domnului Carp a fost anexată la o cauză penală aflată în procedura Procuraturii Anticorupție, așa cum presupune parcursul legal al unor astfel de materiale”, a mai menționat instituția în mesajul său.

(doc) Iurie Leancă este vizat într-o cauză penală privind studiile fiului său, care ar fi fost achitate de Ilan Shor

Amintim că, anterior mai multe surse mas-media au scris că fostul premier, Iurie Leancă, ar fi vizat într-o cauză penală privind studiile fiului său Liviu Tristan Leancă, plătite de edilul penal de Orhei, Ilan Șor.

Informația s-a bazat pe un răspuns la o interpelare oficială adresată de deputatul PL, Lilian Carp în adresa Procuraturii Anticorupție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente