Evenimentele cu care încheiem această săptămână răcoroasă de noiembrie

5UJGLFSUOW

E weekend! A nu… Încă mai este o zi de lucru/studii/stat/așteptat ajutor din partea statului/așteptat un miracol din această săptămână. Dacă reușiți să treceți cu brio, la final aveți o răsplată. Mai precis, mai multe. Este totul, de la muzică de asta așa, mai clasică, și până la bere sau Jazz. Totul din lista de mai jos.

#Kontrast

Moldo Crescendo prezintă un nou concept de concert, care este, în continuare, menit să popularizeze muzica clasică. De data aceasta, marilor opere ale artei muzicale se va putea alătura mediul de afaceri din Moldova. Detalii aici. 

#CinePOLSKA 2018 // Săptămâna filmului polonez la Chișinău

Cele mai recente filme poloneze premiate la Cannes, Berlin și la alte festivaluri vor putea fi văzute de spectatorii din Chișinău în timpul celei de-a 14-a ediții a festivalului CinePOLSKA, în perioada 8-13 noiembrie 2018. Vă invităm la cinematograful Odeon, unde proiecțiile vor începe la ora 19.00. Petrece săptămâna într-un cinematograf de elită și în compania unei cinematografii valoroase! Vezi aici programul.

#Beermaster Tap Takeover!

Echipa de la Beermaster Brewery din Bălți vor prezenta cel mai nou experiment în domeniul degustării berii. Vezi aici despre ce e vorba. 

#Lumini, Cameră, Documentar! Ediția a VI-a

La a VI-a ediție a evenimentului, vor fi proiectate filmele a 18 tineri cineaști din Moldova, creatorii proiectului Moldova Mea. Documentarele sunt o colecție de vizualuri ale vieții din Moldova, care te cufundă în folclor și care, per anslamblu, ne definesc țara.  Liceul „Spiru Haret”, alături de CRONOGRAF te invită vineri, 9 noiembrie, începând cu ora 14:30, în cabinetul 003, la prima ediție a evenimentulu Lumini, Cameră, DOCUMENTAR! din acest an de studii!

#Jazz Session

Cafeneaua Tucano invită doritorii pe 9 noiembrie, la un live music session cu Cristian Tîrșu, care vă va delecta cu sunetele saxophon-ului. Evenimentul începe la ora 18:00.

#Bohemian Rapsody, la PATRIA

 

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Trailer:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente