(video) Un tânăr entuziast și-a propus să amenajeze stadionul de fotbal din localitatea sa. Cum îl poți ajuta să-și realizeze visul

84119889

Dumitraș Grozavu, un tânăr din satul Tartaul, vrea să amenajeze un stadion de fotbal în localitatea sa de baștină. Pentru a reamenaja terenul tânărul de 23 de ani are nevoie de ajutor financiar.

Acesta a deschis un cont de donații pe site-ul gofundme, unde fiecare poate dona. Absolut toți banii vor merge pentru reconstruirea stadionului din satul Tartaul, raionul Cantemir, scrie regional.md.

„Dragostea mea mare va fi întotdeauna fotbalul și eu sunt pregătit să devin un antrenor de fotbal pentru toți cei care iubesc acest sport. Visul meu mare și scopul meu principal este de a crea cea mai bună academie de fotbal din țară și de a dezvolta acest joc frumos. Aici, fiecare va putea să învețe, să crească, să savureze, să se exprime liber prin intermediul fotbalului, pentru a deveni un jucător profesionist”, spune Dumitraș.

Tânărul își dorește foarte mult să reamenajeze stadionul din satul în care s-a născut. La moment, acesta se află într-o stare foarte proastă și are nevoie urgent de reparație.

Cei care vor să contribuie la amenajarea terenului pot face donații AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente