De Ziua Orheiului vor cânta Fly Project, formația Noroc și Pepe. Care este programul evenimentului din 8 noiembrie

ce75cbe582e2f2b6a3918bf676e4bbbe

La cei 464 de ani de la fondare, autoritățile municipiului Orhei au pregătit un amplu program cultural-artistic. Pe data de 8 noiembrie, toți orheienii, dar și oaspeții orașului, sunt invitați la un concert cu invitați autohtoni și români.

Sărbătoarea va începe la ora 11:30, când va fi organizat un marș al orășenilor pe străzile din Orhei. Deschiderea oficială a sărbătorii va începe la ora 12:00, la monumentul Vasile Lupu, după care primarul de Orhei, Ilan Șor, va veni cu  un mesaj de felicitare în fața locuitorilor din Orhei.

 La ora 14:00, evenimentul va continua cu o sărbătoare dedicată pentru copii la „OrheiLand” cu eroi din povești, transformeri, fiksiki, dinozauri și animatori de peste hotare,

Între orele 16:00-18:00, oaspeții vor avea parte și de „Masa Mare”, unde se vor delecta cu bucate alese.

Seara va culmina cu un concert de excepție care va începe la ora 18:00 și va dura până la 21:30. În scenă vor urca artista Nadejda Cepraga, celebra trupă „Fly Project”, formația „Noroc”, „Tharmis” și Pepe din România.

Concertul se va încheia tradițional cu un foc de artificii.

Municipiul Orhei este al 9-lea oraș ca mărime din Republica Moldova. Potrivit ultimului recensământ al populației din 2014, orașul numără o populație de 33 600 de locuitori.

Hramul_Orhei_2_STAR_FINAL-1

Ilan Șor este personajul principal din raportul Kroll privind „Furtul Secolului” din Republica Moldova. Omul de afaceri și grupul lui de firme este menționat ca principal beneficiar al tranzacțiilor dubioase efectuate la cele trei bănci controlate de Șor: Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

Taguri: #promo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente