De „Noaptea Reducerilor”, ai ofertă specială la IQOS Starter Kit

Diez 960х480

Ești un fumător adult și ți-ai dori o alternativă mai bună țigaretelor clasice? Atunci tehnologia inovațională de încălzire a tutunului, IQOS, ar putea fi pentru tine. Dispozitivul IQOS îți propune un mod nou de a utiliza tutunul prin încălzire – fără ardere, fum, scrum și cu mai puțin miros.

Dacă ești interesat, să știi că avem și o ofertă pentru tine! Doar de „Noaptea Reducerilor” la Centrul Comercial „Shopping MallDova”, poți beneficia de preț special la primul tău dispozitiv IQOS.

Vineri, 9 noiembrie, începând de dimineață până la miezul nopții, te așteptăm la punctul oficial de comercializare IQOS din incinta „Shopping MallDova”, cu o reducere de până la 20% la IQOS Starter Kit.

IQOS Starter Kit include tot de ce ai nevoie pentru a savura gustul adevărat al tutunului: dispozitiv suport IQOS, încărcător portabil, dispozitiv de curățare, cablu USB, adaptor de alimentare, cartuș de rezerve din tutun.

Totodată, experții în vânzări îți vor explica în detalii cum funcționează tehnologia Heat-not-Burn, din spatele IQOS, care sunt beneficiile și riscurile acestui dispozitiv revoluționar.

Utilizarea IQOS nu este lipsită de riscuri asociate cu consumul de tutun. Cea mai bună cale de a reduce aceste riscuri este renunțarea la consumul produselor de tutun în orice formă.

Acum crearea unui viitor fără fum este real! Salvează data în calendar și vino la Noaptea Reducerilor.

Pentru a afla mai multe informații despre IQOS accesează site-ul www.iqos.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente