„Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână

20180815-img_8686

În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 05 – 09 noiembrie curent, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

# pe 08 noiembrie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi vor oferi consultații în Centrele de Sănătate Antonești, Olănești, Corcmaz din raionul Ștefan Vodă;

# copiii din satele Ignăței, Cineșeuți, Pripiceni, Cruizăuca din raionul Rezina, vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică;

# pe 5 noiembrie locuitorii din Antonești, Ștefan Vodă pot beneficia de servicii de radiologie pulmonară, în perioada 06-07 noiembrie echipa radiologică pulmonară va consulta locuitorii din Olănbești, Ștefan Vodă, iar în perioada 08-09 noiembrie din Caplani, acelaș raion.

# femeile din localitățile rurale din Strășeni, din localitățile Ivancea, Brănești, Furceni, Trebujeni, Butuceni din raionul Orhei și Leova vor beneficia de servicii de sceening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile pe parcursul săptămânii 05-09 noiembrie.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată de către Guvern pentru a spori accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, săptămânal, echipe mobile de medici specializați vor merge în sate și vor examina gratuit locuitorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente