Primarul din Hîncești a numit două străzi din oraș în cinstea tatălui și a soacrei

primaria-hincesti

Două străzi din orașul Hîncești poartă numele rudelor primarului de acolo, Alexandru Botnari. Străzile se numesc Chiril Botnari și Nadejda Odobescu. Pentru a-și motiva alegerea, edilul spune că cei doi au avut merite deosebite pentru oraș, deținând funcția de arhitect și director de școală, și că decizia a fost luată de consilierii locali, scrie tv8.md. 

Strada Chiril Botnari a aparut în Hâncești, în urma unei decizii adoptate de consiliul local, după ce a fost inaugurată o nouă porțiune de drum.

Tatăl meu a fost inginer constructor toată viața. Și foarte multe clădiri în oraș care au fost construite, aceeași fabrică de vin, aceleași blocuri locative din centrul orașului sunt construite de dumnealui. Și mulți alți oameni îl cunosc destul de bine. Să vă explice consilierii a cui a fost decizia, care eu nu am avut nicio atribuție”, Alexandru Botnari, primar de Hâncești.

Nu doar tatăl primarului are o stradă în Hâncești, ci și soacra acestuia – Nadejda Odobescu.

Doamna Odobescu a fost director de școală, de liceu, 40 de ani numai în funcția de director, dar a luat în această școală cinzeci și ceva de ani. Este profesoară de engleză, este om emerit al Republicii Moldova”, Alexandru Botnari, primar de Hâncești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente