Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână tomnatic cât mai reușit

EKFOUJORJF
Foto: Daria Shevtsova

Ți-ai încărcat bine bateriile în acest weekend? Întrebăm pentru că te așteaptă o săptămână plină de evenimente colorate la fel ca și timpul de afară. Adună-ți toată dispoziția bună și descoperă cele mai frumoase lucruri care se întâmplă în oraș marți, cinci noiembrie.

#Arta după Auschwitz și Gulag

Marți, 6 noiembrie, 2018, ora 15.00, în incinta Muzeului Naţional de Artă al Moldovei va avea loc conferința științifică „Arta după Auschwitz și Gulag”. Cum au reușit artiștii din anii ’68 să depășească reprimarea trecutului.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Startup Weekend Moldova 10th Edition: Sneak Peak

Înainte ca să înceapă „Startup Weekend Moldova” pe 9 noiembrie, ești așteptat la evenimentul Sneak Peek, unde vă veți întâlni cu Daniel Johnsen, echipa de organizare și unii dintre mentori.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Balul Bobocilor FRIȘPA 2018

Guvernul Studențesc FRIȘPA, în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Republica Moldova, organizează unul dintre cele mai frumoase evenimente culturale marca FRIȘPA!

Ești invitat la eveniment, care va avea loc 6 noiembrie, la XOXO Club, str. București 68, la orele 17:30. Intrarea este liberă+ vei fi servit cu o băutură gratis. Deasemenea vor fi prezenți invitați speciali.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Colecționarul

Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca.

Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.

Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tânărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Movie Quiz

„Sperăm că te-ai odihnit bine în vacanță, pentru că Tie2Tie vine cu noi evenimente și provocări pentru voi!
Marți, 06.11, la ora 16:15, în sala bibliotecii va avea loc evenimentul Movie Quiz. Tot ce va trebui să faci e să ghicești filmul după melodii/ scene specifice acestuia.Vor fi prezentate filme din următoarele domenii”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente