Radu Albot a revenit în Top 100 jucători de tenis din lume. Ce poziții ocupă sportivii moldoveni în clasamentul mondial ATP și WTA

albot-sofia-2017-monday

Tenismenul moldovean, Radu Albot, a revenit în primii 100 cei mai bun jucători de tenis din lume ocupând, în prezent, locul 100 în ATP. În clasamentul mondial ATP în proba de simplu, țara noastră este reprezentată de doi jucători de tenis, Radu Albot și Alexandru Cozbinov.

Astăzi a fost publicat clasamentul mondial ATP și WTA pentru luna noiembrie 2018. Radu Albot a revenit în primii 100 cei mai bun jucători de tenis din lume, ocupând la moment locul 100 ATP. Alexandru Cozbinov se află pe poziția 1822T.

radu albot clasament

 

În clasamentul ATP în proba de dublu avem trei jucători din Republica Moldova. Radu Albot ocupă locul 65, Alexandru Cozbinov este pe locul 915T, iar Alexandru Gozun – pe 990T.

radu albot clasament dublu

La feminin, liderul clasamentului mondial la simplu printre jucătoarele de tenis din R. Moldova este Alexandra Perper, ocupanta locului 436 WTA. Aceasta este urmată de Anastasia Vdovenco (locul 817 WTA), Vitalia Stamat (locul 860 WTA) și Adriana Sosnovschi (locul 1224 WTA).

clasament tenis fete

La dublu, Alexandra Perper se află pe poziția 575 în topul mondial, Vitalia Stamat ocupă locul 661 WTA, iar Iulia Helbet – 872 WTA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente