(video) Tinerele din Moldova pot participa la un program de leadership în Lvov, Tbilisi și Odessa

21032572_495052554189110_4354832234884287047_n

Tinerele din Moldova, alături de cele din Ucraina, Georgia, Armenia, Rusia și Belarus, pot participa la un program de leadership de lungă durată, care cuprinde ateliere de lucru în trei orașe diferite. Dacă îți dorești ca viitorul să fie la feminin și vrei să înțelegi cum femeile pot fi susținute și promovate, atunci iată ce trebuie să faci pentru a participa.

ELDA Female Leadership Academy 2018/2019 se va desfășura în trei etape:

# Lvov, Ucraina – 26 – 30 noiembrie 2018

# Tbilisi, Georgia – 1 – 5 aprilie 2019

# Odessa, Ucraina – 13 – 17 mai 2019

Toate trainingurile au loc cu aceeași participanți, și sunt conectate între ele, de aceea trebuie să te asiguri că poți participa la toate cele trei etape.

Despre proiect

Activitățile proiectului au scopul de a dezvolta în tinerele participante capacități de lider, iar un prim pas către aceasta este formare unei comunități în cadrul căreia tinerele vor face schimb de experiențe și vor împărtăși între ele bune practici.

Pentru această ediție vor fi selectate 15 tinere din țările menționate. Acestea pot fi reprezentante ale diferitelor sectoare de activitate: startupuri, industrii creative, societate civilă, politică, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Una dintre cerințe este cunoașterea limbii engleze.

Costuri

Nu există o taxă de participare, iar cazarea este oferită gratuit. Pentru călătorii, vor fi disponibile și câteva granturi pentru acoperirea costurilor biletelor. Fondurile vin din partea Ministerului Afacerilor Externe German.

Pentru înscriere, trebuie să completezi acest formular. Mai mult, pentru ca organizatorii să aibă o impresie mai detaliată despre tine, include în aplicație un link către un video filmat cu telefonul mobil în care vei spune de ce îți dorești să participi la acest program.

Termenul limită este 6 noiembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente