„Trebuie să ne unim și totul ne va reuși”. Zinaida Greceanîi va candida pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală Briceni nr.1

photo_2018-11-03_12-38-04

În cadrul protestului organizat de PSRM, participanții mitingului au susținut unanim înaintarea candidaturii președintei Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi. Aceasta va candida pe circumscripția nr. 1 din Briceni.

Igor Dodon a subliniat pentru cei prezenți, că la miting participă întreaga fracțiune parlamentară a PSRM.

„Mă mândresc că anume fracțiunea PSRM a demonstrat că este o echipă unită. Noi nu am cedat și am trecut în opoziție acum patru ani, deoarece noi nu am avut despre ce să discutăm cu acei care conduc astăzi țara.”

Igor Dodon a venit cu o provocare pentru alți lideri politici: „Dacă nu vă este frică, candidați și dumneavoastră pe circumscripțiile electorale, unde v-ați născut. Lăsați oamenii să vă aprecieze”.

Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru încrederea acordată și a afirmat că echipa PSRM va câștiga la alegeri.

„Avem o dorință aprigă și posibilitate de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesioniști, căreia îi pasă de ceea ce se întâmplă în țară. Fiind chiar și în opoziție, socialiștii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vor ajuta. Sunt mandră de echipa noastră, care sunt niște luptători. Trebuie să ne unim și totul ne va reuși”, a spus Zinaida Greceanîi.

Ea a anunțat că intenționează să organizeze întrevederi cu cetățenii fiecărei localități pentru a discuta cu ei despre toate problemele acestora, pentru a le apăra interesele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente