Pentru că Daniel Craig a anunțat că îl va interpreta pe James Bond pentru ultima dată în 2020, mulți actori au fost numiți în lista celor cu șanse mari la a fi noul Bond. Recent, un nume a apărut ca favorit pentru noul rol și este vorba de starul din Game of Thrones, Richard Madden

Mulți actori au fost numiți în lista celor cu șanse mari la celebra partitură a agentului 007. Recent, un nou nume e dat ca favorit din lista Barbarei Broccoli, producătoarea seriei de filme. Este vorba despre starul lui Game of Thrones, Richard Madden.

Actorul ar fi urcat, spune o sursă a publicației britanice The Sun, chiar în vârful listei a producatoarei Barbara Broccoli, deși nu a fost confirmat încă nimic din partea acesteia.

Richard Madden a apărut la sfârșitul lunii august în serialul Bodyguard în rolul sergentului David Budd, desemnat să protejeze o oficialitate de rang înalt, dar care este prins  într-un complot terorist. Se pare că prestația sa din această producție britanică  a convins-o pe producătoare să îi ofere mult râvnitul rol, relatează cinemagia.

Bond 25 va fi ultimul film din serie în care îl vom vedea în rolul principal pe Daniel Craig. Pelicula va fi lansată 14 februarie 2020.