Ideile alea geniale pe care le ai la beție nu mai par atât de strălucite în dimineața de după. Atunci când un lucrător de la o companie aeriană din Kansas City a venit beat la muncă și s-a gândit să tragă un pui de somn în cala avionului, probabil că nu și-a imaginat că o să ajungă în Chicago.

Conform USA Today, angajatul Piedmont Airlines, o subsidiară a companiei American Airlines, a spus polițiștilor că era beat sâmbătă dimineața, când a decis să urce în cala de bagaje al unui avion 737 și să tragă un pui de somn.

Aparent, nimeni din aeroportul internațional Kansas City nu l-a observat pe tipul de 23 de ani, care era adormit, așa că au închis ușa cu omul care visa de zor înăuntru.

„Zborul a decolat ulterior cu membrul personalului în portbagajul încălzit și presurizat”, a declarat American Airlines pentru ABC Chicago. Echipajul de la aeroportul internațional O’Hare din Chicago l-a găsit câteva ore mai târziu, probabil cu o mahmureală majoră și un sentiment predominant de regret.

„El nu a cerut asistență medicală când a ajuns în Chicago și ne bucurăm că nu a fost vătămat”, scrie în declarația companiei aeriene. „Echipa American Airlines este foarte îngrijorată în privința acestei situații serioase și revizuim ce s-a întâmplat cu colegii noștri din Piedmont și Kansas City.”