La început, nu ştii sigur unde și când îți va prinde bine, însă după câteva încercări, devine gadgetul tău preferat, oriunde ai fi şi orice ai face. Portabilă, compactă, cu un design atrăgător, utilă şi compatibilă cu toate gadgeturile tale: laptop, smartphone, tabletă sau smart TV.

În continuare, îţi vezi 5 motive solide pentru care ai vrea să iei în considerare o boxă portabilă, indiferent de câţi ani ai şi ce faci în fiecare zi.

#1. Fie că găteşti, faci curat, eşti în duş, ai oaspeţi sau pur şi simplu stai degeaba, trebuie să ai muzica preferată, podcasturile sau cărţile audio aproape. Sistemele vechi oferă sunet decent, însă vechile tehnologii nu suportă formaturi de cărţi audio sau frecvenţa clară a sunetelor de la un podcast. Căştile cu fir nu mai sunt nici ele o soluţie. Mai întâi descâlceşte cablul, apoi fixează-le bine în ureche şi speră să auzi când fierbe oala cu apă, ai grijă să nu le înmoi în supă atunci când mănânci sau gândeşte-te unde să pui telefonul când vrei să răspunzi la el. Cu boxa prin Bluetooth, totul e mai uşor. O porneşti, te conectezi o singură dată la smartphone şi ai acces la toată librăria ta de muzică sau poveşti, sincronizată imediat, plus apelurile telefonice devin ultra simple de preluat.

#2. Să revenim pentru câteva momente la capitolul muzică şi podcasturi. Cele din urmă sunt o tendinţă nouă, pe orice reţea socială te-ai afla, dar în special YouTube şi alte motoare care oferă bandă gratuită. Sunt segmente pe care oamenii simpli sau specialiştii în anumite domenii le urcă online şi noua modă de a asculta noutăţi sau doar un subiect care te interesează. Sunt simplu de downloadat direct pe smartphone, tabletă sau laptop, dar conectarea lor la un sistem stereo e o poveste cu totul diferită. În plus, nu întotdeauna vrei să porţi căşti în urechi. Un speaker cu Bluetooth te ajută să asculţi emisiunea ta preferată în orice cameră, la volumul potrivit, uşor de ajustat.

#3. Ai auzit o nouă piesă şi vrei s-o asculte toată lumea din casă, imediat. De obicei, făceai asta în diferite moduri, deja demodate. Pui piesa pe telefon, la nişte difuzoare care mai mult vibrează decât cântă, o cauţi undeva online pe laptop (luând în considerare că ai difuzoare bune sau un sistem audio decent) sau bagi căştile în smartphone şi i le dai persoanei, în timp ce tu stai și aștepți nedumerit. Nu şi de acum încolo! Cu un speaker Bluetooth, ai acces imediat la întreaga librărie de fişiere şi playlisturi, iar dacă altcineva vrea să-ţi facă un share, se poate conecta la gadgetul tău în câteva momente. E soluţia perfectă pentru o petrecere!

#4. Şi că tot vorbim de petreceri – o boxă portabilă din cea mai nouă generaţie, cum ar fi un JBL Xtreme 2 aduce distracţia după tine. Fie că eşti în curtea casei la un picnic, undeva în parc, la piscină, sau de ce nu – ÎN piscină, cu un speaker impermeabil poţi fi tu DJ oriunde şi oricând, cu sunet stereo dinamic, design portabil, rezistenţă la apă şi 15 ore de muzică garantate la o singură încărcare.

#5. Iar în final, un beneficiu major al boxei portabile depăşeşte muzica şi distracţia. Noile modele accesibile au încorporate un microfon de calitate pentru apeluri telefonice hands-free. Deci, când obosești să ţii telefonul la ureche într-o conversaţie de 2 ore într-o conferinţă, cu o singură apăsare, muţi apelul tău pe boxa portabilă şi îţi vezi de treburi, la o distanţă chiar şi de până la 10 metri. Ăsta da confort!

Cu aceste 5 beneficii, economiseşti bani, pentru că nu te cheltui pe tehnologiile vechi, nervi pentru momentele în care ai de-a face cu cabluri şi cel mai important – timp, atunci când vrei să faci totul rapid şi confortabil.

Alege un expert în gadgeturi şi tehnolgii şi cumpără-ţi o boxă portabilă pentru o experienţă de care te vei îndrăgosti.