Speak Up! Moldova te invită la un training unic de autoapărare. Cum te poți înregistra

self

Ai vrea să participi la un training care te va învăţa noţiunile de bază ale autoapărării? Doreşti să obţii mai multă încredere şi siguranţă în forţele tale? Atunci nu rata evenimentul „Self-defense: You are the force”, organizat de Speak Up! Moldova. În cadrul acestuia, vei avea oportunitatea să înveţi şi să pui în pratică tehnici de autoapărare, cu îndrumarea antrenorilor şi specialiştilor.

În zilele noastre, este esenţial să ştii cum să reacţionezi în situaţii periculoase. Autoapărarea este astfel arta de a-ţi înfrânge atacatorul, indiferent de forţa lui fizică şi fără a fi nevoie să foloseşti arme. Aceasta nu se bazează pe putere, ci pe agilitate şi curaj în situaţii de risc. Pentru a dobândi încredere, este necesară efectuarea atât unor lecţii practice, cât şi teoretice, din acest motiv training-ul „Self-defense: You are the force” constă din 2 etape:

#În cea introductivă, te vei familiariza cu conceptele generale şi primare ale autoapărării, de asemenea vei afla cum să-ţi păstrezi calmul în momente de stres.

#Etapa practică rezidă în punerea în aplicare a tehnicilor învăţate. Nu este necesară cunoaşterea în prealabil a artelor marţiale, întrucât training-ul va fi bazat pe asigurarea siguranţei proprii, nu pe  rănirea atacatorului.

Training-ul va avea loc pe 10 noiembrie, ora 16:00, la centrul Bercut Club. Intrarea este 20 de lei.

Dacă doreşti să te simţi mai pregătit(ă) şi mai puternic(ă), completează acum acest FORMULAR.

Pentru mai multe informaţii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente