Concert acustic, premieră de film și joc intelectual. Unde te poți duce în această sâmbătă

evenimente1-920×613-920×613

Iată și a venit luna noiembrie cu ploi, friguri și evenimente extraordinare. Ziua de sâmbătă promite a fi una dintre cele mai interesante perioade ale acestei toamne. Așa că nu ratați această șansă de a vă distra la maxim.

#POT & Friends (Concert LIVE)

POT Music și Prietenii organizează primul concert al sezonului rece pentru a vă încălzi organismele cu ceva rock’n’roll fierbinte din Moldova și Suedia. În timp ce cei de afară vor muri de invidie și frig, tu tinere, vei fi încălzit de drive-ul celor cinci formații:

₁ Stefan Altzar – (alternative pop, Suedia)
₂ Raketklubben – (pop rock, Suedia)
₃ LabbaTrissta – cei care o fac cu mânuță și îndeamnă și pe alții!
₄ The Glimpse – speranța pop punk-ului Moldovenesc!
₅ Cosmos in Buzunar – primii cosmonauți moldoveni!

Și asta nu-i tot. În pauzele dintre trupe va răsuna multă muzică marca imago.fm, iar Gonzo Deliriumovici va ține un Cuptoraș Afterparty. Ușile se deschid la 18.00, la Club Seven (București 68).
Prețul este de 50 lei.

#Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

ujyhtg

#Acoustic night

Înviorează-ți serile lungi cu ieșiri memorabile. La început de noiembrie ești invitat/ă la un pahar de melodie, acompaniat de chitariștii Valeriu Gonza si Alexandru Hioară. Sufletul tot are auz. Întâlnirea frumosului și plăcutului va avea loc Wine Gogh (Pușkin 35), cu începere de la ora 13:00. Pagina evenimentului aici.

#Joc intelectual „Ce? Unde? Când?”

Echipa ”Nu-mă-uita” organizează jocul intelectual „Ce? Unde? Când?”, un eveniment caritabil pentru a ajuta un orfelinat de copii din afara Chișinăului. Jocul se va desfășura la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, cu începere de la ora: 14:00. Prețul: 20 lei. Pagina evenimentului aici.

#Un nou capitol de studiere

Design grafic – este un nou capitol de studiere în cadrul „Clubul IT pentru adolescenți”. Obiectivele pentru acest modul sunt conținutului grafic precum:
– cover-uri pentru postări publice( evenimente, anunțuri)
– bannere
– flyere
– broșuri
– business card etc.

Ești adolescent și ești pasionat de computer? Visezi să devii specialist IT? Ești pasionat de tehnologii informaționale? Atunci Clubul IT pentru adolescenți este locul potrivit pentru a începe să crești în această direcție.

La Club vei avea parte 2 ore intensive de programe precum: Crearea site-urilor și administrarea conținutului, Design grafic, Crearea animațiilor, și multe alte programe interesante. În programul Clubului este inclus și pauze de jocuri și concursuri cu premii, pauze de ceai cu biscuiți.
Locurile sunt limitate de aceea înregistrează-te la numărul de telefon 069874644 sau pe link-ul acesta.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente