Pe data de 27 octombrie, patronul legendar al echipei engleze Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, a decedat în urma unui accident aviatic. Elicopterul său s-a prăbușit în câteva minute după decolare. 

În imaginile de mai jos veți putea vedea cum iese fum chiar în momentul în care elicele încep să se învârte. Acest lucru nu l-a oprit pe pilot să oprească motorul, acesta a ridicat elicopterul și după câteva secunde se vede cum transportul se prăbușește în preajma stadionului.

Tragedia a avut loc după meciul dintre West Ham (1-1) din campionatul Angliei. Vichai Srivaddhanaprabha s-ar fi urcat la bordul elicopterului, care urma să îl transporte la Londra.

Poliția din Leicestershire a anunțat și numele celorlalte patru victime: pilotul Eric Swaffer (53 de ani), iubita acestuia, Izabela Lechowicz (46 de ani), și alți doi membri ai staff-ului, Nursara Suknamai și Kaveporn Punpare. Astfel, fiica miliardarului, Voramas Srivaddhanaprabha, nu se afla la bord, așa cum o parte a presei din Anglia anunțase.

Vichai Srivaddhanaprabha era patronul lui Leicester City din 2010, după ce a cumpărat clubul de la Milan Mandaric. La scurt timp după ce devenit noul patron al formaţiei, omul de afaceri thailandez a decis să schimbe numele stadionului, din „Walkers Stadium” în „King Power Stadium”.

Leicester City a devenit campioană în sezonul 2015-16, când formaţia de pe „King Power Stadium” a câştigat primul şi singurul titlu de campioană a Angliei din istoria clubului. După performanţa obţinută, Vichai Srivaddhanaprabha le-a oferit jucătorilor câte un automobil BMW i8s, care avea în 2016 un preţ de catalog de 100.000 de lire sterline.