(foto) Cine sunt câștigătorii concursului de artă cu genericul „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”

img_6554

Câștigătorii concursului de artă cu genericul „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”, au fost premiați. Concursul a fost desfășurat în cadrul Campaniei naţionale „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane”, care a avut loc în perioada 18-25 octombrie.

La concurs, care a avut drept scop informarea și sensibilizarea opiniei publice privind riscurile și consecințele traficului de ființe umane, au participat 27 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, din mai multe localități ale țării. Dosarele participanților au conținut lucrări de pictură/fotografie și o descrierea succintă a mesajului pe care-l redau, fiind examinate de către o comisie specializată, în baza unor criterii stabilite în Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului.

Astfel, câștigători au fost desemnați:

# Premiul I – Babără Dana (3 000 MDL);

# Premiul II –Verebcean Maria (2 000 MDL);

# Premiul III – Petroman Anastasia (1 500 MDL).

img_6533
img_6543
img_6554
img_6527_0
img_6549

Menționăm că, concursul de artă cu genericul „Tinerii împotriva traficului de ființe umane” este organizat în vederea realizării Planului de acțiuni pentru anii 2018-2020 privind implementarea Strategiei naţionale de prevenire şi combatere a traficului de fiinţe umane pentru anii 2018-2023.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente