Expoziție, concerte și poezie. Evenimentele zilei de vineri, 2 noiembrie

QG8J3FKYVF

Vinerea este zi de relaxare. Puteți merge la o expoziție, puteți merge la un concert, important #pedejeaba și de asemenea, cel mai important, puteți merge la film. Adică, este totuși o țară liberă și puteți merge oriunde. Dar, dacă nu știți, vă recomandăm noi ceva în continuare. Cum se mai spune pe la mama la țară, #ingioi.

#Seară literară moldo-azeră”Dialog intercultural. Recital poetic”

Ambasada Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova, în parteneriat cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova, organizează o seară literară moldo-azeră cu genericul „Dialog intercultural. Recital poetic”. Volumele lansate le puteți vedea pe pagina evenimentului. 

#Drum Circle #3 – всеобщий барабанный сейшн

Drum Circle – este un eveniment tradițional organizat de Art-Labyrinth, unde fiecare poate cînta la tobe sau alte instrumente arhaice, drîmbe, didjeridoo.
Puteți să aduceți un instrument personal, sau să cîntați la unul din care sînt în Art-Lab, dar sînt multe. Mai multe pe pagina evenimentului. 

#Expoziție personala de pictură a Victoriei Cozmolici

Puteți admira mai multe opere de artă din creația recentă a Victoriei Cozmolici. Mai multe detalii aici. 

#Valentin Uzun/Simrat/Nelly Ciobanu/Lucian Colareza

Pe 2 noiembrie, în Draft Arena va avea loc un concert grandios şi lansarea clipului Orchestrei Simrat! Invitați speciali Nelly Ciobanu şi Lucian Colareza /RO/. Detalii aici, dacă aveți nevoie. Dar, cred că cel mai bun rezumat este – FUN! Plus, că este #pidijeaba.

#Bohemian Rhapsody (rulează la Patria)

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente