Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi din luna noiembrie

evenimente39-920×612

A mai trecut o lună din acestă tomnă, iar pentru ca să uiți de frigul care se apropie echipa #diez a selectat câteva evenimente la care poți merge miercuri, 1 noiembrie. Alege evenimentul potrivit și începe luna noiembrie cu cea mai bună dispoziție.

#HELLOWEEN PUB QUIZ!!!

quiz hallowen

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Miss & Mister Bobocel FPȘESAS

balulll bobocilor

La data de 01.11.2018, în incinta Casei de Cultură USM, se va desfășura evenimentul „Balul Bobocilor” în cadrul Facultăți de Psihologie și Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială, unde 5 perechi vor da ce au mai bun pentru a obține titlul de Miss & Mister Bobocel. Mai multe detalii vezi AICI.

#Balul Bobocilor Facultății Științe Economice

Balul bobocilor economie

Ești bobocel și nu știi ce să faci joi seara? Vrei ca viața ta de student să nu treacă doar prin cărți și conspecte? Balul Bobocilor organizat de Consiliul Studenților Economiști și Sindicatele USM în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Republica Moldova vă ajută să uitați de conspecte și să vă distrați. Mai multe detalii pe Facebook.

#Cyber Week Moldova

cyber-week

Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, Centrul de excelență Tekwill și Reliable Solutions Distributor organizează în perioada 29 Octombrie – 02 Noiembrie, evenimentul “Moldova Cyber Week 2018”, alăturându-se astfel inițiativei europene de a aduce în prim plan subiectul Securității Cibernetice, cu un program variat de activități dedicate construirii unui viitor digital securizat – Conferință, Cyber Drill, Workshop-uri tematice. Participanții vor avea posibilitatea de a pune în discuție cele mai actuale tendințe în domeniul securității cibernetice și de ași testa capacitățile de reacție la atacuri cibernetice. Mai multe detalii vezi AICI.

#BOHEMIAN RHAPSODY

4649b29f-d3a4-45c4-960e-69a919e72559-queen

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

patraiaaa 1 noiembrie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente