Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru ultima zi de octombrie din acest an

pexels-photo-112352
Foto: Kristina Paukshtite

Toamna cu toate frunzele multicolore și soare strălucitor trece parcă pe neobservate. Ultima zi a lui octombrie din acest an promite să fie caldă și frumoasă, iar dacă nu vrei să stai acasă, echipa #diez îți sugerează câteva evenimente colorate.

# Măcelărie: The continuation

Image may contain: one or more people, people standing and text

Unde se ascund fricile noastre animale? Prin ce colțuri întunecate? De unde crește această umbră? Care este sursa acestui scârțâit și a strigătelor infernale? De ce e atât de întuneric? Unde duc aceste picături de sânge? Cine a organizat această mascaradă sălbatică? De ziua tuturor sfinților n-ai dreptul să fii cuminte. Trebuie să bei, să bei mult. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# Balul Bobocilor UPS „Ion Creangă”

Image may contain: text

Organizația Sindicală a Studenților a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” vă invită la Balul Bobocilor 2018 în stil Halloween. Așteptăm toți studenții în costume de sărbătoare. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Halloween Party! Avatar part. II!

Image may contain: one or more people and text

În mijlocul săptămânii la Kiras va mai fi un Party în stil Avatar pe 31 Octombrie, Miercuri, ora 21:00! Toți care n-au reușit să vină sâmbăta sunt așteptați pentru a distracție duminică! Mai multe detalii vedeți aici.

# Poezie politică poloneză pentru #protestpermanent

No automatic alt text available.

Sunteți invitați la un recital de poezie politica poloneza scrisă de poeți care se solidarizează cu #occupyguguta și #protestpermanent. Pe la sfârșitul lui August tinerii au trimis o invitație de participare mai multor poeți și poete poloneze, însoțită de o scurtă notă informativă despre #occupyguguta și #protestpermanent, aceștia au acceptat-o și acum sunt peste 70 de poezii semnate de peste 26 de poeți polonezi. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# GA-GA LAND la Facultatea de Jurnalism USM

Image may contain: text

Toamna aceasta este „Toamna Bobocilor” și anotimpul în care tinerii de la USM îți propun să îți încălzești sufletul și inima pe 31 octombrie, ora 17:00, la Casa de Cultură USM, de pe strada Tighina 2, acolo unde vei avea parte de un concurs cum numai jurnaliștii știu să-l organizeze. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Horror FILM de Halloween!

Image may contain: text

Vrei o bombă de emoții? Atunci neapărat trebuie să vii pe data de 31 octombrie 2018 la FRIȘPA în aula 114 la cel mai înfricoșător eveniment de HALLOWEEN unde vei avea posibilitatea să vizionezi un film horror-surpriză într-o atmosferă călduroasă și prietenoasă! Mai multe găsești pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente