La începutul lunii Noiembrie vor avea loc 3 concerte marca Moldo Crescendo, susținute de pianistul Marcel Lazăr. Pe 6 noiembrie la Soroca, pe 8 la Hâncești și pe 9 la Chișinău.

Primele două concerte, din Soroca și Hâncești sunt intitulate „Moldo Crescendo explică”. Deși la concertele Moldo Crescendo interpretările sunt însoțite mereu de scurte explicații despre compozitor și piesă, de această dată, se va pune un accent și mai mare pe explicații. Muzicienii sunt siguri că orice om poate îndrăgi muzica clasică, dacă o înțelege și o ascultă conștient.

Pianistul Marcel Lazăr va oferi un curs expres de istoria muzicii, de la Bach până la muzica din zilele noastre, cu explicații și exemplificări la pian. Cele două evenimente au loc la Școala de Muzică, iar intrarea este gratuită.

Mai multe detalii pentru concertul de la Soroca găsiți aici și pentru Hâncești aici.

cover MC explica 2

Al treilea concert este intitulat „Kontrast” și va avea loc în sala de conferințe a hotelului Jolly Alon din Chișinău. Antreprenorii și managerii vor putea să-și petreacă timpul și să facă schimb de idei într-un mediu cultural deosebit.

Partenerii evenimentului vor oferi cafea gratuită, iar seara se dorește a fi una cât mai relaxată. Intrarea are loc pe bază de invitații, iar în vânzare sunt puse un număr limitat de bilete.

Marcel Lazăr pregătește ceva deosebit pentru acest concert, o premieră atât pentru Moldo Crescendo, cât și pentru el. Mai multe informații aici.

event cover (1)