Julen Lopetegui a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei Real Madrid după doar 137 de zile

973300_1
Foto: Daily Express

Julen Lopetegui a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei Real Madrid. Santiago Solari va prelua sarcina temporară a echipei, asumându-și rolul de antrenor de prima echipă.

Anunțul a fost făcut de administrația echipei Real Madrid printr-un comunicat publicat pe pagina oficială. Julen Lopetegui a fost demis de la Real Madrid după doar 14 meciuri, în care campioana Europei din ultimii 3 ani a ajuns într-un punct critic, scrie digsport.ro.

„După decizia luată de conducerea lui Real Madrid, vreau să mulțumesc clubului pentru șansa pe care mi-a oferit-o. Le mulțumesc jucătorilor pentru efortul pe care l-au depus și pentru munca lor și de asemenea vreau să mulțumesc fiecăruia dintre angajații clubului, pentru bunul tratament din această perioadă. Totodată, am o deosebită recunoștință pentru fani, pentru încurajările lor. Le doresc numai bine pentru restul sezonului”, a scris în comunicatul lui Julen Lopetegui după demiterea de la Real Madrid.

137 de zile a petrecut Julen Lopetegui în funcția de antrenor principal la Real Madrid, acolo unde l-a înlocuit pe Zinedine Zidane.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente