Ești un tânăr entuziast și vrei să-ți dezvolți o afacere? Învață acest lucru în cadrul proiectului GOLD

25594112_1986798068253243_3421404074541525148_n

E timpul pentru Get Over Lazy Days! Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău lansează a IV-a ediție a proiectului GOLD, inițiat special pentru tinerii care vor să învețe cum să dezvolte o afacere.

 

În cadrul sesiunilor de traininguri, tinerii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu mediul antreprenorial, de a cunoaște specificul antreprenoriatului economic, social și cultural, fiind ghidați și instruiți de către cei mai carismatici traineri și antreprenori de succes.

Este o oportunitate excelentă pentru a face cunoștință cu experiențele specialiștilor în domeniu și de a analiza împreună cu ei metodele și căile spre succes, dar  și aspectele care pot duce la un eventual eșec. Astfel, proiectul reprezintă o bază temeinică pentru cei ce sunt pasionați de antreprenoriat și intenționează să-și deschidă o afacere în acest domeniu.

Proiectul se va desfășura în perioada 12-30 noiembrie și își propune să încurajeze tinerii să acționeze corect și fără ezitări în cazul inițierii unei afaceri.

Dacă vrei să îți fundamentezi cunoștințele despre antreprenoriatul economic, social și cultural, să acumulezi cunoștințe în domeniul administrării unei afaceri, înregistrează-te până pe data de 10 noiembrie AICI.

Pentru mai multe detalii, accesează următoarea pagină de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente