„Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână

foto-_mg_5622

În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 29 octombrie- 02 noiembrie curent, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

# pe 30 octombrie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi vor oferi consultații în Centrele de Sănătate Pănășești, Sireț, Voniceni din raionul Strășeni, iar pe 01 noiembrie în localitățile Cotiujenii Mari, Vadul Rașcov, Șoldănești (Cușmirca) din raionul Șoldănești;

# copiii din satele Ignăței, Cineșeuți, Pripiceni,Cruizăuca din raionul Rezina, vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică;

# de la data de 29 până la 30 octombrie echipa radiologică pulmonară va consulta locuitorii din Basarabeasca;

# locuitori din Talmaza, Ștefan Vodă în perioada 29-31 octombrie pot beneficia de servicii de radiologie pulmonară;

# femeile din localitățile rurale din Strășeni, din localitățile Teleșeu, Samanca, Donici din raionul Orhei și angajatele SA Fabrica de confecții „Ionel” vor beneficia de servicii de sceening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile pe parcursul săptămânii 29 octombrie- 02 noiembrie.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată pentru a spori accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, săptămânal, echipe mobile de medici specializați vor merge în sate și vor examina gratuit locuitorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente