O seară de revelații și atmosferă cosmică. 10 motive pentru care nu trebuie să ratezi noua ediție Ignite Chișinău

44991940_205739753538532_6172638435585556480_n

Centrul de Excelență Tekwill își va deschide ușile pe 10 noiembrie, într-o zi de sâmbătă, pentru cea de-a cincea ediție Ignite Chișinău: the Future. Fiecare ar trebui, măcar o dată-n viață, să încerce această experiență. De ce? Sunt tocmai 10 motive de ce Ignite Chisinau „The Future” n-ar trebui trecut cu vederea.

#1. Networking, networking și iar networking! Peste 500 de oameni vor participa la acest eveniment.

#2. Speakeri internaționali și locali care vă vor teleporta în viitor. Despre tehnologiile viitorului se poate discuta la infinit. Niciodată nu știi ce istorii te pot marca și ce oameni te pot inspira.

#3. Muzică bună, pauze gastronomice delicioase și decorații futuriste.

#4. Viața este prea scurtă pentru a face una și aceeași navetă: lucru-acasă. Fă o schimbare: acasă-Ignite-prieteni.

#5. O nouă provocare de a privi lucrurile dintr-un alt unghi, de a te pune pe gânduri, de a-ți pune întrebări. Pentru o viață lungă, creierul trebuie pus la contribuție.

#6. Fie datorită unui discurs, fie datorită unei simple idei, îți va fi imposibil să pleci de la acest eveniment fără a fi inspirat și motivat de a face o schimbare, de a citi ceva nou sau de a cotrobăi internetul în căutarea răspunsurilor.

#7. Vei fi înconjurat de oameni curioși, de oameni deosebiți. Evenimentele Ignite Chișinău atrag un anumit tip de oameni. Oameni cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor, oamenii care vor să împingă societatea înainte și care cunosc importanța învățării constante.

#8. Ideea evenimentului e una transcendentală. Viitorul nu a fost niciodată mai atrăgător decât acum, în secolul XXI. Ignite Chișinău „The Future” promite revelații și o atmosferă cosmică.

#9. Fii parte a comunității Ignite. Comunitatea Ignite crește cu fiecare an, iar cu fiecare ediție e mult mai unită.

#10. Ești gata să faci față provocărilor? Partenerul general al evenimentului, Kaufland, ți-a pregătit o serie de activități interesante și diverse, toate pe gustul curiosului din tine. Așa cum Kaufland este mereu în căutare de tineri talentați și dornici să se dezvolte, vei avea posibilitatea să vezi ce oportunități îți poate oferi compania.

Detalii despre primele noutăți anunțate pot fi regăsite pe pagina de Facebook Ignite Chișinău. Biletele de acces pot fi procurate aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente