Partidul Socialiștilor a prezentat cel de-al 11-lea candidat al PSRM pentru Chișinău, care va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Socialistul, Vlad Batrîncea, va candida la circumscripția electorală nr. 28 din Chișinău.

Candidatul a fost prezentat în cadrul unui miting de protest împotriva politicii de jaf așa-numitei guvernări ”pro-europene”. Liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban a subliniat faptul că mitingul are loc în Rîșcani. În pofida activității distrugătoare a autorităților municipale, sectorul Rîșcani rămîne unul dintre cele mai mari din Chișinău.

Participanții la miting au susținut candidatura PSRM pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pe circumscripția electorală nr. 28 din Chișinău.

Doamna Greceanîi a menționat, că oficial vor putea fi numiți candidați – persoanele care au trecut de etapa primaries sau alegeri interne, numai după ce vor fi aprobați de către Consiliul Republican al PSRM, care va fi convocat după începutul campaniei electorale.

 

La rîndul său, Vlad Batrîncea a mulțumit participanților pentru încrederea acordată.

„Eu sunt o persoană de echipă și pentru mine este importantă nu doar victoria mea, dar și a partidului, și a tuturor oamenilor de bună credință. Eu cred că noi avem mai mulți oameni buni decît răi și de aceea trebuie să învingem. Ultima șansă pentru a schimba ceva în țara noastră – 24 februarie 2019, ziua în care vor avea loc alegerile parlamentare. Dacă ne vom uni toți împreună, vom fi capabili să schimbăm lucrurile spre bine”, a spus Vlad Batrîncea.