(video) Nu ai reușit să-ți cumperi costum „de speriat” de Halloween? Vezi cum să-ți faci unul în 5 minute

pexels-photo-212410
Foto: freestocks.org

Pentru că în seara de Halloween personajele cuminți sunt lăsate de-o parte și atenția cade pe cele mai înfricoșătoare, costumul tău pentru petrecerea din această seară trebuie să respecte întocmai tematica acestei sărbători.

Mai sunt doar câteva ore până vom merge la petrecerea de Halloween 2018 și dacă încă nu ți-ai cumpărat un costum, iar timpul nu îți permite să mergi în căutarea unuia, îți poți face cu ușurință unul acasă. Dacă vrei să fii o apariție “de speriat” și să atragi toate privirile, poți alege să te costumezi în zombie. Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a-ți construi un astfel de costum, unde mai pui că îl poți obține cu rapiditate.

# Zombie

# Vrăjitoare

# Costume mai ieftine de 1$

# 20 de idei simplu de realizat acasă

# Omul de paie

# Costume în 5 minute

Să aveți o noapte de Halloween cât mai terifiantă, nu uitați să vă decorați casa pentru o atmosferă cât mai plăcută, iar dacă nu știți unde puteți sărbători această zi găsiți AICI toate evenimentele dedicate celei mai înfiorătoare sărbători, care au loc în Chișinău în perioada 27 – 31 octombrie. Dacă căutați idei de un machiaj terifiant, le găsiți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente