Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-612892
Foto: Lucas Allmann

Toamna este un anotimp perfect pentru o cană de ceai cu două porții de lămâie și un somn dulce sub plapumă, dar nu trebuie să ne lăsăm pradă lenevelii. Echipa #diez vă propune o serie de evenimente la care puteți mergi într-o zi frumoasă de duminică. 

# Galerie de Artă Modernă

Image may contain: indoor

Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Campionatul Ce? Unde? Când? 2018

Image may contain: indoor

La 28 octombrie 2018 (duminică) începe cea mai importantă competiţie a clubului – Campionatul Ce? Unde? Când?, ediţia cu numărul XXXIII. Detalii vedeți pe Facebook. 

# Căldură în noiembrie

Imagini pentru căldură în noiembrie

Spectacolul desfășoară o ciudată reunire a unui cuplu despărțit de ani de zile: el medic de succes în SUA, iar ea o doamnă ciudată, o cântăreață ratată, care vine în acest local în fiecare sâmbătă. Aflăm din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despărțit, calvarul prin care a trecut Elena și prețul pe care l-a avut de plătit ea pentru fuga lui Alex. Mai multe găsiți aici. 

# Venom

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi pătrunde în corp și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri. Mai multe găsiți aici. 

# Spooktacular Halloween

Un film bun de Halloween, jocuri de societate, Trivia Quiz și multă distracție. Petrece ziua de 28 octombrie groaznic de veselă și interesantă.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Happy Haloween!

Muzică bună, karaoke și ciocolată, ahh da și desigur o atmosferă groaznic de interesantă pentru seara de Halloween.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

Mai multe evenimente de Halloween găsiți aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente