Evenimente horror pentru ziua de sâmbătă. #diez îți recomandă să te distrezi în ajunul Halloweenului

WhatsApp-Image-2017-10-24-at-16.23.57-e1508842471161

Pe data de 27 octombrie la sigur nu vei sta acasă. Asta pentru că o mare parte de oameni va inunda cluburile de noapte pentru a sărbători Halloweenul. Alții vor alege să meargă la un spectacol sau film horror. Tu ce planuri ai?

#Vlad Dracula

Premieră Națională la Palatul Național „Nicolae Sulac”.  Spectacolul Vlad Dracula – un show absolut excepțional de muzică și teatru, coreografie și efecte speciale. Un muzical de talie Internațională creat după cele mai bune tradiții de pe Broadway. Biletele le puteți cumpăra aici.

#Seminar Gratuit: Totul despre TOEFL

Toți doritorii sunt invitați la un seminar Gratuit în cadrul căruia veți afla toată informația legată de examenul TOEFL. Înregistrează-te aici. Acest test te va ajuta să cunoști nivelul tău de engleză, mărimea vocabularului tău activ și pasiv, dar și îți va corela rezultatele cu punctajele posibile la TOEFL. Evenimentul va avea loc la Summit Events, la ora 15:00. Pagina evenimentului aici.

#Gardenia

Teatrul „Geneza Art” vine cu o nouă premieră, spectacolul „Gardenia” după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca, în care patru generaţii de femei din aceeași familie îşi spun povestea de la 33 de ani.

Rănile–fantomă ale trecutului, pe care le poartă încrustate în ADN, influențează destinul a patru femei, patru existențe prinse în menghina istoriei. Una născută din cealaltă, fiecare cu viața ei, dar plasată într-o constelație familială ce are drept nucleu figura mamei. Străbătând vremurile și marcate diferit de acestea, cele patru femei – fiice, apoi mame, apoi bunici, apoi străbunici – reiau de fiecare dată un tipar care pare să fie la fel de vechi de când e femeia femeie, esențializând comportamente, sentimente și situații într-o poveste care transcende mica lor istorie.
În ce măsură se întâmplă acest lucru vă lăsăm să descoperiți singuri într-un spectacol care propune o viziune regizorală surprinzătoare.

Spectacolul va fi jucat la ora 19.00.

Prețul biletelor: 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket.

#Halloween! Avatar! Zaibisi Party!

Halloween Party în stil Avatar. Asta înseamnă: joc de lumini, decor, băutură, machiaj, dansuri într-o atmosferă mistică. Party-ul va avea loc la ora 22:00, la Kira’s Club (Veronica Micle 7).

Reguli: 

#18+ (luați buletinele de identitate)

#Accesul este limitat in conformitate cu capacitatea clubului

#Organizatorii își rezervă dreptul să aleagă vizitatorii.

#Intrarea este 40 de lei.

#Iarmaroc agricol în sectorul Rîșcani

Iarmarocul agricol se va deschide la ora 9.00 pe bulevardul Miron Costin, în perimetrul străzii N. Dumo și bd. Moscovei. Cele mai bune fructe din țară vor putea fi cumpărate chiar de la agricultori.

#HELL FEST. PARCUL GROAZEI

Un criminal mascat transformă un parc de distracții cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni și făcându-i pe ceilalți vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol.

ww

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente