„Ai poftă de altceva? Încearcă negru”. La Star Kebab găsești un nou produs de sezon la fel de gustos ca de obicei

STAR KEBAB BLACK (1)

Ai și tu cel puțin un prieten care dacă ar putea, ar mânca același lucru în fiecare zi – dimineața, la prânz și seara. Star Kebab lansează pe piață un nou produs originar cu ocazia sărbătorii de Halloween – un kebab negru.

Cu cei aventuroși ca tine vrem să stăm acum de vorbă.

Știm că-ți place gusutul cărnii fragede, bine rumenite și că uneori visezi cu ochii deschiși la cartofii pai crocanți pe dinafară și pufoși pe dinăuntru. Că poftești în pauza de lucru la un kebab gustos, făcut ca la carte. Dar oare cum ar merge în povestea asta și puțin dovleac rumenit, înăbușit și tras la tigaie cu condimente care mai de care?

Poți visa în continuare sau poți să vii într-unul din restaurantele Star Kebab din Chișinău, Bălți și Ungheni să încerci… NEGRU!

Anul acesta sărbătorim Halloweenul cu Star.Kebab.Black – ediție specială, înfricoșător de delicios! Savurează o altfel de combinație, care să te scoată puțin din rutină: carne de pui, cartofi pai, roșii, castraveți murați, sosurile Star Kebab și bucăți rumene de dovleac aromatizat după o rețetă secretă.

Toate prinse într-o lipie neagră, care să-ți bântuie mult timp amintirile. Gustă-l în locațiile Star Kebab sau comandă-l la pachet acasă ori la locul de muncă, în funcție de unde te găsește pofta. Livrăm 24/24 h! Star.Kebab.Black este un produs de sezon, disponibil numai între 26.10.2018 – 10.11.2018!

Star Kebab este din 2011 locul în care afli gustul visului. Noi gătim cu zâmbetul pe buze chiar în fața ta, tu te bucuri de produse sățioase, din ingrediente 100% naturale și mereu proaspete. Fie că sosești singur sau cu prietenii, te primim într-o ambianță plăcută și modernă care te face să revii.

Vezi locațiile Star Kebab aici. Comandă online pe www.starkebab.md sau direct din aplicația mobilă.

Când vii la masă?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente