Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 25 octombrie

art-autumn-fall-girl-Favim.com-1952819-610×343

Pentru că mâine e joi și weekendul e tot mai aproape, echipa diez îți recomandă câteva evenimente care îți vor face ziua cât mai frumoasă. Îți plac filmele, fotbalul sau jocurile intelectuale alege unul din evenimentele de mai jos și petrece util și frumos timpul.

#Pub Quiz: Too Smart, Too furious!

quiz fast furios

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Festivalul de Film Documentar Millenium

festival filmass

ONU Moldova și CRONOGRAF / OWH Studio desfășoară Festivalul de Film Documentar Millenium în perioada 24-26 octombrie. Pe parcursul a trei zile, la cinematograful „Odeon” din Chișinău vor fi proiectate filme prezentate și premiate la Millenium Documentary Film Festival. Mai multe informații despre programul evenimentului vezi pe pagina de Facebook.

#U-17 Turul I Preliminar CE 2019

fotbal U17

În perioada 25 – 31 octombrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European, ediţia 2019. UEFA a încredinţat ţării noastre organizarea mini-turneului la care vor mai evolua Belgia, Grecia și Letonia. Intrarea la meci este liberă. Mai multe detalii vezi AICI.

#Balul Bobocilor ASEM 2018

balul bobocilor ASEN

Comitetul Sindical al Studenților și Masteranzilor ASEM al Academia de Studii Economice a Moldovei vă invită joi, 25 octombrie, ora 18:30 în incinta clubului XOXO CLUB (str. București 68), unde va avea loc Balul Bobocilor ASEM 2018. Eveniment anual la care participă studenții anului I, pentru a/și demonstra talentele va aduce mai multe surprize pentru participanți, iar invitații speciali sunt BETON, Trupa SUNNY, Rudy Wave, Dj Kohman. Mai multe detalii găsești AICI!

#REPLICAS

maxresdefault (3)

Replicas urmărește povestea unui om de știință îndurerat care experimentează tehnologia de clonare într-o încercare disperată de a-și învia familia ucisă într-un accident tragic de mașină. Atunci când un teribil accident de mașină îi ucide familia, un neurolog îndrăzneț nu se va opri de la nimic pentru a-i readuce la viață, chiar dacă asta ar însemna să intre în conflict cu un laborator controlat de guvern, forțele de poliție și legile fizice ale științei. Will Foster este pe punctul de a transfera cu succes conștiința umană într-un computer atunci când își pierde în mod tragic familia. Disperat să-i readucă la viață, Will îl recrutează pe omul de știință Ed Whittle pentru a-l ajuta să cloneze în mod secret trupurile și să creeze replici. Cu toate acestea, atunci când o corporație nemiloasă le descoperă existența și cere distrugerea lor, Will trebuie să le protejeze viața cu orice preț. Va reuși să facă față tuturor provocărilor?

patraiaaasd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente