Pentru acest sfârșit de octombrie, Teatrul Național Eugene Ionesco a pregătit spectacolul „Căldură în noiembrie”

Caldura-Мn-Noiembrie-151-920×613

Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 28 octombrie ora 18:30 spectacolul „Căldură în noiembrie”. Un spectacol despre plecări, vise și amintiri.

 

Spectacolul relatează despre  Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul său de baștină, situat undeva pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit, acum 40 de ani.

În taverna unde și-a petrecut cei mai frumoși ani ai tinereții, el o întâlnește pe fosta lui iubită, Elena. Pentru a serba această întâlnire și a nu fi deranjați de alți clienți, Alex roagă proprietarul ca acesta să închidă localul. Rămași singuri, cei doi încep să-și depene amintirile.

Aflăm din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despărțit, calvarul prin care a trecut Elena și prețul pe care l-a avut de plătit ea pentru fuga lui Alex. Martori la toată povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un Tânăr care a moștenit acest local de la tatăl său, împreună cu iubita sa, o Tânără energică și ambițioasă, care vrea cu tot dinadinsul să emigreze împreună cu alesul inimii în America.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Sunteți așteptați la Teatrul Național Eugene IonescoLocul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente