Integrarea europeană se face aici, acasă, prin creșterea nivelului de trai al oamenilor Moldovei și prin creșterea eficienței instituțiilor țării. Niciun partid n-a făcut pentru vectorul european al Moldovei mai mult decât a făcut Partidul Democrat, a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu, la Adunarea Națională a PDM.

„Niciodată un partid politic n-a stat mai ferm în susținerea guvernului său și a majorității parlamentare. Partidul Democrat a înțeles foarte bine că stabilitatea este prima condiție a reușitei. Și am avut dreptate, pentru că stabilitatea a deschis calea dezvoltării. Iar dezvoltarea înseamnă să ajungem din urmă țările europene și să fim alături de ele în familia europeană. Iată de ce, PDM a pus la baza guvernării sale Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană”, a continuat Andrian Candu.

Andrian Candu s-a adresat oamenilor adunați în Piața Marii Adunări Naționale, pe care i-a îndemnat să fie mesagerii schimbărilor inițiate de guvernare.

„Mergeți deci prin țară și spuneți-le oamenilor să aibă încredere în noi și să vină alături de noi. Să vină alături de această guvernare, care a muncit și a reușit pentru Moldova! Fiți mesagerii succesului Moldovei, fiți mesagerii lucrurilor bune care s-au făcut în această țară de noi!”, i-a îndemnat Candu.