Spectacole, festivaluri și ateliere. La care evenimente vă puteți duce în această duminică

depositphotos_38248431-stock-photo-night-party-events-drinks-beer-920×613

Ce poate fi mai util decât o zi petrecută activ. În această duminică aveți zeci de ocazii și motive de a vă înveseli. Echipa #diez a selectat doar câteva evenimente la care vă puteți alătura împreună cu oamenii dragi.

#Dorian Gray

Teatrul „Geneza Art” vă invită la ora 19:00,  la spectacolul DORIAN GRAY, după celebrul roman de Oscar Wilde ”Portretul lui Dorian Gray”.

Prețul biletelor: 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

#LUIS ȘI MINI-EXTRATEREȘTRII 3D

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală.

Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Ca și cum asta nu era de ajuns, directorul școlii e convins că Luis nu beneficiază din partea tatălui său de atenția și educația de care ar avea nevoie, așa că decide să-l trimită la un internat.

Așa începe o aventură nebunească, în care Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă. Și poate că Luis ar trebui să plece cu ei, ca să scape de tot ce are pe cap aici, în lumea noastră.

#DJ pentru o zi cu Markus Lawyer

Noile Tehnologii conturează un alt viitor muzicii!
Tekwill Academy Kids și Music Production School te invită să vezi cum putem produce o piesă timp de o oră.

La acest atelier vei mai afla despre:

#tehnologii de producere și mixare ale sunetului

#tehnologii de producere a muzicii electronice

#crearea propriilor sunete electronice

#mixing, mastering

Vârsta: 12-14 ani
Adresa: Tekwill, str. Studenților, nr. 9/11
Ora: 13:00
Preț: 50 lei
Mentor: Markus Lawyer, DJ/Producer
Înregistrare obligatorie.

#Happy Birth Day party

Clubul Karaoke&lounge FIVE își sărbătorește un an de activitate. Cu această ocazie FIVE organizează o mega party. Vino cu amicii tăi la ora 20:00, la cea mai tare petrecere a anului. Rezervă masa: 078820005. Pagina evenimentului aici. 

#Festivalul ospitalității georgiene și BBQ

Pe 21 octombrie, de la ora 11:00 sunteți invitați la Festivalul ospitalității georgiane și a frigăruiului, organizat pe terasa localului Saperavi.  Programul include o varietate de frigărui din carne de vită, pui și carne de porc, costiță delicioasă și misteriosul Abhazur.

Toate bucatele se vor pregăti la mangal în fața oaspeților. Rețete străvechi de marinate și sosuri fiind specialitatea casei. Evenimentul va avea loc pe strada Miron Costin 13/1.

#Premieră! Cenușăreasă

Sunteți invitați, duminică, 21 octombrie, la ora 11:00, la spectacolul în premieră „Cenușăreasa”, care va avea loc la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”. Costul unui bilet: 50 de lei.

Informaţii adăugătoare la telefonul:
Casa bilete: 022 24 51 66

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente