(video) În Moldova a fost lansată o nouă aplicație de comunicare. Ce funcționalități include și cum o instalați

Moldcell-BIP-Balti-960x480_Diez jpg

Este un lucru deja obișnuit pentru toți utilizatorii de smartphone-uri de a avea cel puțin o aplicație de comunicare instalată pe telefon. Cele mai cunoscute astfel de aplicații au cam aceleași caracteristici în comun – posibilitatea de a expedia mesaje instant, poze, video sau fișiere audio, efectuarea apelurilor voce sau video, crearea grupurilor, localizarea pe hartă și altele.

Recent, în Republica Moldova a fost lansată o nouă aplicație de comunicare ce include mai mult decât doar aceste funcționalități. Aplicația se numește BiP și oferă, adițional, posibilitatea unică pentru abonații Moldcell de a suna de peste hotare la tarif local sau din minutele naționale incluse în Abonament YOU+, către orice număr din Moldova, chiar și acele ce nu au aplicația instalată. Iar pentru a savura din plin comunicarea în BiP, abonații Moldcell primesc cadou și un GB trafic internet lunar.

Aplicația a fost adusă în țară, cu toate beneficiile sale, de compania Moldcell și a fost prezentată și locuitorilor orașului Bălți. Special pentru ei, a fost organizată o tombolă cu premii valoroase și un concert al renumitei formații SunStroke Project.

Vedeți cum a fost la eveniment și cine sunt câștigătorii, în acest reportaj video:

BiP este o aplicație foarte comodă și poate fi descărcată de către oricine de pe Google Play sau App Store. Bineînțeles, cu beneficii unice pentru abonații Moldcell.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente