Tomm reviews. A fost lansat un nou blog culinar care îți pune pe tavă toate secretele localurilor din Capitală

b

Mâncarea este o parte indispensabilă din rutina noastră zilnică. Uneori ne mulțumim cu un iaurt mâncat din grabă sau o omletă arsă, alteori, însă, ne răsfățăm cu cine copioase. Ultimul timp, mâncarea a fost transformată într-un cult, tinerii postează pe Instagram fotografii perfecte, iar bucătarii se întrec la decorațiuni. Ca să nu greșim atunci când facem alegerea unui local, cerem sfaturi. Pentru că deseori era rugat să sugereze localuri unde se gătește gustos, un tânăr din Capitală și-a creat un blog cu review-uri.

Tomm Blanaru este un tânăr din Chișinău care are o pasiune aparte pentru mâncarea gustoasă. Acesta și-a propus să creeze un blog pentru a-și împărtăși experiențele unor mese la restaurantele din Capitală și nu numai.

„Am vrut de multă vreme să lansez propriul food blog, însă am materializat această idee abia acum. Am fost pasionat de mic copil de tot ceea ce ține mâncarea gustoasă și îmi plăcea la nebunie să vizitez localuri noi. Această pasiune a rămas și acum. Mulți prieteni îmi cer des să le recomand un local, când au un eveniment important în viață, de exemplu: prima întâlnire cu o domnișoară, zi de naștere sau pur și simplu o cină alături de părinți sau prieteni. Doresc prin intermediul acestui blog să informez lumea despre localurile noastre, care sunt avantajele și dezavantajele acestora”.

În review-urile sale, Tomm spune că va încerca să fie obiectiv și să aprecieze localurile la justa valoare. „Nu am studii în domeniul gastronomiei, prin urmare voi aprecia totul din punctul de vedere al unui simplu oaspete al localului”.

Deocamdată blogul e în format video și text, iar primul review a apărut deja pe Facebook. Puteți să-l găsiți aici. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente