Începând cu 29 octombrie 2018 se lansează cea de a doua ediție a proiectului național intitulat „iExpert 2.0” – curs de dezvoltare a abilităților și calităților de lider.

Astfel, pe parcursul a 3 luni, tinerii selectați să participe în acest proiect vor avea parte de sesiuni informale de comunicare și interacțiune cu cei mai renumiți experți în diferite domenii de interes pentru aceștia. Câteva domenii sunt: Diplomație, Afaceri, Politică, Securitate, Diferendul transnistrean, Filosofie, Literatură și Jurnalism, etc.

Prima sesiune va avea loc după data de 29 octombrie 2018 într-un local din Chișinău, cu un invitat special la unul din domeniile care urmează a fi determinat drept debutant. Prin urmare, echipa de organizatori vor depune efort pentru a crea o atmosferă non-formală tinerilor, ușurând astfel procesul de învățare a acestora.

Tinerii se vor întâlni cu oameni de mare succes din Moldova, care duc faima țării în interiorul și în afara ei. Astfel, tinerii vor cunoaște diverse experiențe de devenire personală și profesională, ceea ce îi va ajuta în mod incontestabil în procesul lor de creștere.

Finalul proiectului este preconizat pentru luna ianuarie 2018, care va culmina cu o ceremonie de înmânare a diplomelor de participare și absolvire a cursului „iExpert 2.0”.

Tinerii interesați sunt invitați să se înregistreze pentru participare la acest proiect, până la data de 22 octombrie 2018, ora 23.59,  prin completarea formularului de aplicare. Acesta poate fi completat accesând acest LINK.

Proiectul este lansat de Mișcarea de Tineret Urmașii lui Ștefan, în parteneriat cu YMCA Moldova.