Ignite Chișinău „The Future”: Cine sunt următorii șapte speakeri ai evenimentului

collage

20 de speakeri locali și internaționali vor pune la cale viitorul pe 10 noiembrie, ora 17:00, la Centrul de Excelență Tekwill. Șapte dintre ei deja și-au pregătit discursurile și sunt gata de o întâlnire în viitor cu cei peste 500 de participanți care sunt așteptați la cea de-a cincea ediție a evenimentului Ignite Chișinău: the Future.

Anatolie GolovcoAnatolie Golovco este un inginer în toată deplinătatea cuvântului, având peste 8 de ani experiență în domeniul telecomunicațiilor. A absolvit Universitatea Tehnică din Moldova și Université d’Aix-Marseille din Franța. A urmat o carieră cu expunere profesională la nenumărate companii: Gilat Sattelite Networks, Nokia Siemens Networks, Amdocs, Volubill, SAP precum și operatori telco: T-Mobile USA, MTS Russia, Telecom Deutschland, Magyar Telecom, T-Mobile Netherlands, Telefónica, Motiv Telecom, Telekom Romania, Moldtelecom. În 2016 a înființat „Lightcyphers SRL”, companie de cercetare și dezvoltare în domeniul

Telecomunicațiilor, iar pe 10 noiembrie vine să ne teleporteze în viitor.Inna Stelmakh

Inna Stelmakh – călătoare-solo în peste 40 de țări din lume, networker profesionist și o spărgătoare de gheață (ice-breaker). Viața fără aventuri și distracție nu-i viață, spune Inna. A renunțat la jobul corporativ și și-a început propriul proiect de dezvoltare comunitară UTEW. În prezent, este liderul echipei LIFT99 Kyiv Hub și al mai multor întâlniri cu antreprenori de top ai huburilor din Tallin și Kyiv. Inna este pasionată de activitățile sportive extreme, festivalurile de muzică și mâncarea extremă.Alin Trnobranschy

Alin Trnobranschy are o vastă experiență în domeniul vânzărilor și este un lider de excepție, cu puternice abilități de comunicare cultivate în urma coordonării, motivării și dezvoltării unor echipe multiculturale care au depășit 5000 de angajați. Atent la detalii, se asigură întotdeauna de succesul companiei și de mulțumirea clienților. Viitorul pare promițător alături de astfel de oameni. La Ignite, Alin va vorbi despre cum sustenabilitatea trebuie să fie o prioritate în tot ce înseamnă prezent, pentru a ne putea bucura de un viitor așa cum ni-l dorim cu toții.

Ligia AdamLigia Adam este cofondatoare CivicTech Romania – organizație care contribuie la digitalizarea serviciilor publice din România, cu ajutorul unei comunități IT&C de voluntari dedicați.  A făcut parte, timp de mai bine de 5 ani, din echipa globală de marketing și comunicare a Bitdefender, iar background-ul ei profesional include numeroase proiecte pentru piața locală și internațională, atât pentru start-up-uri din Ro sau UK, cât și pentru branduri consacrate precum Samsung, UNICEF România, I.D. Sarrieri etc. Nominalizată recent în Top Forbes 100 de Femei Antreprenor din Europa & Top Forbes 30 under 30 Romania, Ligia îmbină marketingul, comunicarea și antreprenoriatul în dezvoltarea de proiecte de impact pentru o societate deschisă.

Vladimir StajilovVladimir Stajilov, CEO la Cyber Whale, este un antreprenor tech, analist de afaceri și cercetător de date din Republica Moldova.

De-a lungul anilor a deținut funcții executive și de conducere la start-up-uri internaționale și locale, dar în acest moment se axează pe Business Intelligence și Machine Learning ca activitate de zi cu zi și subiect pentru cercetări academice.

Lisa TerzimanLisa Terziman și-a început propria călătorie antreprenorială imediat după finalizarea Colegiului de Informatică. Ea a co-fondat Fentury – o aplicație de consiliere financiară personală, ajutând utilizatorul să-și gestioneze eficient banii. Fiind timp de 5 ani în spațiul FinTech, Lisa este în prezent responsabilă de Biroul de Dezvoltare a Afacerilor din Londra pentru Salt Edge Inc. – un startup moldovenesc care ajută băncile, creditorii și alte companii financiare să facă schimb de informații între ele folosind un API Gateway unificat.Philip-Morris-Speaker-final

Denis Zhogolev este managerul general al Philip Morris Moldova, compania care și-a schimbat radical modelul de afaceri. Evoluând împreună cu Philip Morris, Denis integrează cu succes pe piața din Moldova principiile de funcționare ale startup-urilor în businessul corporativ. În 2010, în sala unde are loc decernarea Premiilor Nobel, Denis a devenit absolvent al prestigioasei Școli de Economie din Stockholm, unde a studiat Programul de Administrare a Afacerilor. Până a se alătura echipei din Moldova, Denis a dobândit o experiență vastă în Moscova și Kiev, în domenii precum: strategii comerciale, vânzări și distribuție, strategii digitale și construirea brandului.

Detalii despre primele noutăți anunțate pot fi regăsite pe pagina de Facebook Ignite Chișinău. Biletele de acces pot fi procurate aici. Vedeți aici cine sunt primii patru speakeri ai evenimentului. 

###

Ediția „Ignite: the Future” este organizată de către Seed Forum Moldova (iHUB Chișinău) cu suportul partenerului general Kaufland.

Ignite a ajuns în Republica Moldova cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Parteneri: Moore Stephens, Orange Moldova, Ellation Moldova, Tekwill.

Parteneri media: diez.md, locals.md, unimedia.info, fest.md, TRIO Film Studio, Radio 91.1, Trendseter, Privesc.eu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente