Fermieri, metaliști și venin! Ce evenimente avem în această zi vineri

IMG_9868

Chiar dacă săptămâna aceasta am fost blocați două zile din cauze … oficiale, ziua de vineri nu o anulează nimeni. Prin urmare, și în această zi vă așteaptă evenimente interesante pentru fiecare. Sunt și pentru fermieri, și pentru metaliști, și pentru designerii de modă sau chiar pentru cei care vor să vadă un film cu super eroi. Vorba cântecului, „di tăte” sunt.

Mai multe în continuare:

#Moldova in Fashion Conference 2018

Dacă ești profesionist din domeniul modei, tînăr designer sau antreprenor, Moldova in Fashion Conference este evenimentul din această toamnă pe care nu trebuie să îl ratezi! Cea de-a 3-a ediție va reuni speakeri internaționali din Dubai, Italia, Ucraina și România , ce vor discuta pe teme specifice domeniului modei. Mai multe detalii aici.

#New Age Brutality Fest 2

Cea de a doua ediție are ca scop de a aduna toți iubitorii de muzică underground din Chișinău pentru a face o petrecere pe cinste. Va avea loc pe 19 și 20 octombrie, la Club Seven. Line-up-ul include o mulțime de subgenuri a metalului. Toate trupele care vor evolua poate fi găsită pe pagina evenimentului.

#Sunt Mândru – Sunt Fermier

Fiecare fermier cunoaște foarte bine faptul că nu e suficient doar să iubești cea ce faci – trebuie să te mândrești cu aceasta! Nu sta pe gânduri, participă la flash-mobul «Sunt mândru-sunt fermier» organizat în cadrul expoziției #Farmer 2018!

#NeConferința Biblioteca relațională: abordare inovativă a viitor

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” Vă invită vineri, 19 octombrie 2018, de la ora 10.00 să participați la NeConferința Biblioteca relațională: abordare inovativă a viitorului. La NeConferință se va încerca prin metode formale și nonformale, prin exerciții și experimente să ne deplasăm de la concentrarea asupra serviciilor tranzacționale și să ne focalizăm pe elemente și servicii relaționale, pe ceea ce creează mai multă valoare pentru oameni. Mai multe detalii aici. 

#Venom (rulează în cinematografele Patria)

 

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente