Viorica Steinman, originară din Moldova, a fost recunoscută influencerul anului de către Asociația Internațională a Femeilor

collage

Asociația Internațională a Femeilor (IAW) a recunoscut-o Viorica Steinman influencerul anilor 2018-2019. Viorica a fost premiată drept lideră în domeniul antreprenoriatului.

„Mă bucur pentru Viorica și o felicit pentru profesionalismul ei”, spune președintele IPDN și purtătorul de cuvânt al IAW, Star Jones. „Cunoștințele și experiența ei în industria antreprenoriatului sunt valoroase atât pentru companii, cât și pentru comunitate”.

Viorica Steinman are o experiență profesionistă impresionantă. De-a lungul carierei sale, a devenit un exemplu în ceea ce ține de munca în echipă, expertiză, integritate și dedicație. Născută în Moldova, Viorica Steinman este și o profesionistă în domeniul sănătății, are un masterat în farmacie.

Viorica Steinman este proprietara Vixity, un magazin specializat în vânzări cu amănuntul situat în Delray Beach, Florida. Magazinul ei de tip boutique, oferă clienților o gamă largă de bijuterii și produse cosmetice high-end din Europa. Produsele includ bijuteriile create de designera Ana Popova și produse cosmetice de la Marc Weiss Cosmetics și Muhle.

Asociația Internațională a Femeilor (IAW) este o platformă mondială, online de networking care are aproape un milion de membri.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente