Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 18 octombrie

autumn-coffee-cozy-fall-Favim.com-3642387-500×281

Fie că afară e timpul frumos sau noros, echipa #diez vă îndeamnă să ieșiți din casă și să petreceți ziua ori seara în miezul activităților culturale și distractive din Chișinău. Alege unul din evenimentele de mai jos și petrece frumos și util timpul.

#Pub Quiz: Cel mai bun Quiz!

quiz soaeremare

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Anim’est Chișinău 2018

anukest 018

Anim’est, singurul festival în Moldova dedicat exclusiv filmului de animație, de această dată aduce la Chișinău producții experimentale și de avangardă. Cele mai neconvenționale și inovatoare experimente vizuale animate din anii ’20 și până astăzi, filme emblematice care au marcat istoria cinematografiei și în special pe cea a filmului de animație vor putea fi vizionate la cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est la Chișinău, în perioada 18-21 octombrie, la Cinematograful Odeon. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

#Festivalul Internațional „A Ruginit Frunza din Vii”

a ruginit frunzulița

La Festivalul Internațional de Muzică Corală „A Ruginit Frunza din Vii” vor participa 22 de formații corale ce întrunesc un număr de 550 interpreți din Macedonia, Rusia, Ungaria, Ucraina, România și Republica Moldova. Concertele vor avea loc în cinci locații diferite din Chișinău și vor include diverse creații corale valoroase, inclusiv muzică sacră, ce va fi cântată în biserici. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Cum să-ți construiești o carieră în IT!

carieră in IT

Vrei să îți construiești o carieră în IT? În cadrul evenimentului vor ține discurs lectorii profesioniști din industria IT. Veți avea ocazia de a afla unele secrete din experiența personală, care nu pot fi găsite în alte surse informaționale. Veți cunoaște despre etapele construirii unei cariere de succes, rolul important al educației pentru un start sigur, tehnologiile actuale și moderne, precum și perspectivele și beneficiile muncii în domeniul IT. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#HELL FEST. PARCUL GROAZEI

hell-fest-1_1

Un criminal mascat transformă un parc de distracţii cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni şi făcându-i pe ceilalţi vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol.

patria horrror

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente