„Nu ieșiți la balcon sau pe acoperiș în timpul deplasării lui Erdogan prin Chișinău”. Restricțiile impuse de poliție pentru ziua de astăzi

kuikuiky

IGP a organizat un briefing de presă unde sugerat oamenilor să nu iasă la balcon sau pe acoperișul caselor de locuit în timpul vizitei președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan. Aceste acțiuni sunt întreprinse pentru asigurarea ordinii și securității publice.

Doar în timpul deplasării delegației oficiale va fi sistată activitatea stațiilor PECO, iar transportul public de pe bd. Ștefan cel Mare va fi redirecționat pe str. București pe durata întregii zile.

Totodată, va fi interzisă parcarea automobilelor pe bd. Dacia, bd. Ștefan cel Mare (în perimetrul străzilor S. Lazo și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni), str. A. Pușkin și str. V. Pîrcălab.

„Recomandăm cetățenilor, pe perioada deplasării președintelui turc, să se abțină la ieșirea la balcon, pe acoperișuri sau în alte zone care se vor afla în vizorul organelor de protecție și pază și a poliției”, a declarat Șeful Direcției Generale Securitate Publică a Inspectoratului General de Poliție (IGP), Marin Maxian.

Iată cum arată harta centrului Chișinăului cu străzile ce vor fi blocate în timpul vizitei lui Erdogan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente