Încă 10 euro pentru Viorel. Ce ar fi dacă că într-o zi toți oamenii care ți-au dat friend request pe Facebook se vor uni ca să te ajute

viorel

Regizorul moldovean, Viorel Mardare, a fost diagnosticat cu cancer. La începutul lunii august, prietenii regizorului au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru un tratament costisitor pe care Viorel îl va urma. Până la momentul de față au fost colectați în jur de 148.000 de euro, însă pentru întreg tratamentul mai este necesară o sumă de 40.000 de euro.

„Închipuie-ți că într-o zi toți oamenii care ți-au dat friend request pe facebook se vor uni ca să te ajute. Fiecare va contribui cu puțin, ca împreună să facă ceea ce uneori pare imposibil.

Astăzi, dragă friend de facebook, prietenul tău virtual – Viorel Mardare are nevoie de ajutorul tău. E simplu și ușor să faci un bine, un mic gest care înmulțit la puterea facebook-ului îl poate ajuta pe Viorel să învingă cancerul.

Tot ce îl oprește acum pe Viorel să învingă cancerul, sunt banii. Mai are nevoie de 40 de mii de euro.

Dacă 4 mii de prieteni de pe facebook ar dona câte 10 euro, am reuși foarte repede să adunăm suma necesară. Cu doar 10 euro îl poți ajuta pe Viorel să își continue lupta și să învingă!

viorel1

Dragă prieten virtual, dacă ești în lista de prieteni a lui Viorel sau nu ești, dar îl apreciezi pentru tot ce a făcut și mai vrea să facă, fă un mic gest, donează 10 euro pentru Viorel. Donează…
Echivalentul unei sticle de vin pe care ai să o savurezi cu prietenii
Echivalentul unei cine în oraș
Echivalentul unei călătorii cu taxiul până la Orhei
Echivalentul unei cărți bune
Echivalentul unei vizite la magazin
Echivalentul a două bilete la teatru sau cinema

Și multe alte lucruri la care putem refuza pentru o zi ca să îl salvăm pe Viorel.

Noi credem în puterea binelui și a facebook-ului. Cu doar zece euro donați poți schimba viața unui OM! #10pentruViorel

Donează aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Sau la „Atelierul Sergiu Prodan” (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1/ +373 79900100 Alexandrina sau +37379999833 Ghenadie).” scrie pagina oficială a campaniei de suport pentru Viorel Mardare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente