Recomandări #diez. Unde poți merge de Ziua Orașului dacă nu-ți place aglomerația din centrul Chișinăului

CS7DW51TY0
Foto: Garon Piceli

Astăzi, 14 octombrie, sărbătorim Hramul orașului Chișinău. Cu această ocazie, autoritățile au pregătit un program amplu care include muzică, dansuri, expoziții și alte momente culturale. Majoritatea manifestațiilor au loc în centrul capitalei, iar pentru cei care nu iubesc aglomerația, noi venim cu câteva recomandări de evenimente mai puțin aglomerate decât ceea ce se întâmplă în inima Chișinăului.

#Explozia de lumini

De Ziua Orașului, 14 octombrie 2018, sunteți așteptați la spectacolul luminilor pe diorama feroviară. Evenimentul va începe la ora 18:30. Prețul de intrare este de 60 lei, copiii până la 4 ani nu achită.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Invitația la Vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș.

Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Arta Conviețuirii

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Proiecție de film la Art Labyrinth. Macbeth

MACBETH este povestea unui războinic neînfricat și conducător inspirat de ambiție și dorință. O interpretare palpitantă a realităților dramatice ale momentului și o reimaginare a ceea ce trebuie să fi fost perioada de război pentru unul dintre cele mai faimoase și convingătoare personaje ale lui Shakespeare, o poveste despre pasiune și ambiție ce distrug totul, fixată într-un peisaj scoțian afectat de război.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#VREMURI GRELE LA EL ROYALE 2D

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

#Voodoo woman

Geta Burlacu te invita la Funky Jazz Mistery – Voodoo Woman! În program: Dansuri și distracție! Delicii culinare și vinuri alese! Incendiara și sclipitoare Geta Burlacu! Jazz Steps Orchestra și Petru Haruta!

Pe 14 octombrie, la ora 20.00 Karaoke Concert Hall Atruim – sărbătoriți ziua orașului deosebit!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Celebrăm ziua capitalei cu Indigo Voice

„Duminica aceasta marcăm celebrarea aniversării a 582 ani de la prima atestare documentară a orașului Chișinău.
Istoria Chișinăului este foarte importantă pentru noi, aceasta a fost unul din motivele pentru a alege realizarea proiectului AVA 1727 Wine Bar & Restaurant într-o clădire cu o mică filă a istoriei Chișinăului unde am ținut să păstrăm cultura și arhitectura originală a clădirii. Clădirea a fost construită în 1940 în stil eclectic de Josephine și Hersh Burd. Vă propunem să resimțiți alături de noi perioada boemă și frumoasă, când Chișinăul avea o cultură aparte de a cina și degusta vinuri nobile, atât de locali cât și de străini din diferite țări. În această seară atmosfera muzicală va fi creată de Indigo Voice”, spun organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ziua orașului alături de Q Bar

Organizatorii vă invită să sărbătoriți ziua orașului în compania H-Band și o sticlă de vin gratuit de la partenerul  Chateau Vartely.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#La Mulți Ani CHIȘINĂU

„Și după cum e obiceiul, să petrecem în muzCafe’44 cele mai frumoase sărbători și de acestă dată vă invităm împreună cu Vinuri de Comrat să întâlnim Ziua Orașului nostru iubit. Tradiții frumoase, distracție până în zori și vă zicem welcome cu un pahar de vin și plăcințele calde”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente