Cine sunt tinerii care vor organiza în acest an Gala Studenților Originari din Republica Moldova

gala studentilor

Gala Studenților Originari din Republica Moldova a dat startul concursului pentru ediția a VI. Se anunță o ediție specială, cu noi surprize care vor permite participanților să exploreze modalități de implicare în diverse acțiuni de dezvoltare din țară.

Concursul GSORM are drept scop identificarea și promovarea studenților originari din RM care urmează studii superioare la universități internaționale și obțin rezultate academice și extra-curriculare remarcabile. Premierea are loc pentru următoarele categorii:

Licență
Masterat
Doctorat
Arte
Erasmus

Puteți accesa aici toate detaliile despre concurs, pentru a vedea procesul de înregistrare la concurs, sau modalitățile de recomandare a prietenilor.

Tradițional, vă invităm să faceți cunoștință cu echipa GSORM 2018 – într-o nouă componență – ce include membri aleși prin concurs public și este formată din tineri activi din diasporă, dar și ex-laureați GSORM.

Membrii noii echipe sunt:

Daniela Avramioti, Tudor Vrabie, Nicu Știrbeț, Viorica Sîrghii, Cătălin Gangalic, Iulian Gramațki, Maria Ivanov, Doru Curoșu, Mădălina Vrâncean, Constantin Vlas și Alex Streleț.

echipa_final_rezolutie

Tinerii mărturisesc că sunt entuziasmați de noutățile pe care le aduce Gala la cea de-a VI-a ediție, și sunt pregătiți să întâmpine greutățile ce țin de organizarea evenimentului. Viorica Sîrghii descrie Gala ca „evenimentul care unește minți deștepte „azi” pentru un „mâine” mai bun”, iar Alex Streleț adaugă că aceasta “consolidează o comunitate determinată să contribuie la un viitor mai bun al propriei țări.”

Echipa se pregătește de lansarea unei campanii de crowdfunding, și este în plină acțiune de a stabili noi parteneriate cu potențiali sponsori și susținători ai galei.

Aici îi puteți cunoaște mai îndeaproape pe fiecare și le puteți descoperi motivația de a participa la proiect.

Tinerii lucrează în parteneriat cu asociația „Forumul Absolvenților Reveniți” (FAR) pentru a organiza proiectul și evenimentul de premiere ce va avea loc la sfârșit de Decembrie. Co-fondatorul asociației FAR menționează că s-a alăturat proiectului „pentru că așa zice tradiția: o dată pe an, cam de Crăciun, undeva la Chișinău, se înregistrează o concentrație sporită de tineri plini de potențial, motivație și entuziasm, soldată cu o avalanșă de planuri frumoase, colaborări și prietenii.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente